Platte kaas met aardbeien
Ingrediënten:
• 2 kleine porties verse kaas (Petit suisse)
• 125 g aardbeien of rood fruit
• 2 koffielepels Pure Via poeder
Bereiding
- Verdeel de kaasjes in een kom of op een bordje.
- Bedek met het rode fruit.
- Suiker naar believen met Pure Via poeder.
Tip van onze diëtiste
Verse kaas verschaft altijd plezier aan klein en groot. In dit gerecht wordt de lekkernij eenvoudig omgetoverd in een plezierig zoet dessert. Een Petit suisse bevat wel minder calcium dan een portie yoghurt of een glas melk. Zie het daarom als een leuk extraatje naast de aangeraden dagelijkse consumptie van drie zuivelproducten om aan de dagelijkse calciumbehoefte te voldoen.
* In vergelijking met een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook