Chocolademoelleux

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

507

Beoordeling
Product Pure Via Rietsuiker & Stevia*

Ingrediënten:

  • 110 g pure chocolade
  • 115 g halfgezouten boter
  • 2 eieren
  • 40 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
  • 60 g bloem

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Laat de chocolade rustig smelten au bain-marie.
  • Laat de boter smelten.
  • Klop de eieren op in een kom samen met de Pure Via Rietsuiker & Stevia*.
  • Voeg er vervolgens de bloem en ten slotte de gesmolten chocolade en de boter aan toe.
  • Beboter en bebloem 4 ovenschaaltjes of muffinvormpjes.
  • Vul ze met het mengsel en bak ze 11 minuten in de oven.
  • Laat ze 2 minuten afkoelen, haal ze uit hun vormpjes en serveer ze onmiddellijk.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook