Chocolademoelleux

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

507

Beoordeling
Product Pure Via Alternatief voor rietsuiker

Ingrediënten:

  • 110 g pure chocolade
  • 115 g halfgezouten boter
  • 2 eieren
  • 40 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
  • 60 g bloem

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 190°C.
  • Laat de chocolade rustig smelten au bain-marie.
  • Laat de boter smelten.
  • Klop de eieren op in een kom samen met de Pure Via Rietsuiker & Stevia*.
  • Voeg er vervolgens de bloem en ten slotte de gesmolten chocolade en de boter aan toe.
  • Beboter en bebloem 4 ovenschaaltjes of muffinvormpjes.
  • Vul ze met het mengsel en bak ze 11 minuten in de oven.
  • Laat ze 2 minuten afkoelen, haal ze uit hun vormpjes en serveer ze onmiddellijk.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie