Vanillepuddinkjes met karamel
Ingrediënten:
- 50cl magere melk
- 1 vanillestokje
- 2 eieren
- 4 eigelen
- 7 eetlepels Pure Via Agavesiroop Bio
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Zet een schaal gevuld met water in de oven.
- Verwarm de melk, snijd het vanillestokje open en verwijder de zaadjes.
- Voeg de zaadjes en het vanillestokje toe aan de melk.
- Laat 30 minuten trekken en haal daarna het vanillestokje uit de melk.
- Klop de eieren en de eigelen op met 1 eetlepel Pure Via Bio Agavesiroop.
- Giet er de geïnfuseerde melk over en klop opnieuw.
- Giet de rest van de Pure Via Bio Agavesiroop in een pannetje en verwarm tot ze in een mooie amberkleurige karamel verandert.
- Verdeel deze karamel over de 4 ovenschaaltjes en laat 5 minuten afkoelen.
- Giet er vervolgens de melkbereiding over.
- Zet de ovenschaaltjes in de schaal met water en bak ze gedurende 25 minuten in de oven.
- Laat de puddinkjes 4 uur afkoelen in de koelkast voor u ze serveert.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook