Vanillepuddinkjes met karamel

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Agavesiroop Bio

Ingrediënten:

  • 50cl magere melk
  • 1 vanillestokje
  • 2 eieren
  • 4 eigelen
  • 7 eetlepels Pure Via Agavesiroop Bio

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Zet een schaal gevuld met water in de oven.
  • Verwarm de melk, snijd het vanillestokje open en verwijder de zaadjes.
  • Voeg de zaadjes en het vanillestokje toe aan de melk.
  • Laat 30 minuten trekken en haal daarna het vanillestokje uit de melk.
  • Klop de eieren en de eigelen op met 1 eetlepel Pure Via Bio Agavesiroop.
  • Giet er de geïnfuseerde melk over en klop opnieuw.
  • Giet de rest van de Pure Via Bio Agavesiroop in een pannetje en verwarm tot ze in een mooie amberkleurige karamel verandert.
  • Verdeel deze karamel over de 4 ovenschaaltjes en laat 5 minuten afkoelen.
  • Giet er vervolgens de melkbereiding over.
  • Zet de ovenschaaltjes in de schaal met water en bak ze gedurende 25 minuten in de oven.
  • Laat de puddinkjes 4 uur afkoelen in de koelkast voor u ze serveert. 
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie