Cappuccino met een twist

Beschrijving

Aantal personen

1

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

-

Beoordeling
Product Pure Via Agavesiroop Bio

Ingrediënten:

  • 1 tas espresso
  • Voldoende melk
  • 1 koffielepel Pure Via Bio agavesiroop (of zoet naar eigen voorkeur)
  • Kaneelpoeder voor de afwerking

Bereiding

  • Doe de Pure Via Bio agavesiroop in een kop.
  • Zet een espresso in deze kop en roer achteraf de Bio agavesiroop en espresso even snel door zodat ze volledig opgelost/gemengd zijn.
  • Stoom melk op dezelfde wijze als voor een traditionele cappuccino en giet melk en melkschuim in de espresso tot je kop vol is.
  • Strooi wat kaneelpoeder bovenop het melkschuim.

*met steviolglycosiden

Terug naar overzicht met warme dranken met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie