Espresso Martini
Ingrediënten:
Benodigdheden
- Martini glas
- shaker + zeef (of vergiet)
- maatbeker
Ingrediënten
Voor 1 cocktail
- ijsblokjes
- 1 espresso (3 à 3,5 cl)
- 3 koffiebonen
- Vodka 3 cl
- Kahlua 1,5 cl
- Pure Via Agavesiroop & Stevia* 1,5 cl
Bereiding
- Maak je espresso en zet opzij.
- Neem het Martini glas en doe er de ijsblokjes in om voor te koelen.
- Neem je cocktail shaker en doe hier de vodka, Kahlua en Pure Via Agavesiroop & Stevia* in.
- Vul de shaker met ijsblokjes
- Giet de espresso langzaam over de ijsblokjes zodat deze onmiddellijk afkoelt (om een bittere smaak te vermijden, mag je de espresso niet vanaf het begin mee toevoegen.
- Sluit je shaker en shake (hard shaken, dan krijg je een mooi schuimlaagje). Als je shaker geen zeef heeft, dan neem je een zeef of vergiet om de ijsblokjes tegen te houden.
- Doe de ijsblokjes uit het Martini glas en giet de de ijskoude cocktail in het glas.
- Werk af met een topping van 3 koffiebonen en serveer.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook