Speculoosbrokken
Ingrediënten:
- 120g kokosolie
- 125g chufameel of speltmeel
- 125g boekweitmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 60g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
- een halve theelepel zout
- 2 eetlepels speculooskruiden
- 4 eetlepels amandelmelk
- amandelschilfers
Bereiding
- Warm de oven voor op 180°C. Smelt de kokosolie.
- Meng het chufameel (of speltmeel) en het boekweitmeel met het bakpoeder, 60g Pure Via Rietsuiker & Stevia*, het zout en de speculooskruiden.
- Voeg daarna ook de gesmolten kokosolie en de amandelmelk toe. Kneed goed met je handen zodat er geen brokken chufameel (of speltmeel) meer zijn.
- Rol de speculoos uit op een bakplaat tot de gewenste dikte. Strooi er wat amandelschilfers overheen en duw ze goed in het deeg.
- Bak af gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.
* met steviolglycosiden
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook