Appel-kaneel granola

Beschrijving

Aantal personen

7

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

214

Beoordeling
Product Pure Via Erythritol Bio

Ingrediënten:

  • 170gr (gebroken) havervlokken
  • 100gr gemengde noten
  • 6 eetl. ongezoete appelmoes
  • 2 eetl. roomboter
  • 75gr Purevia Erythritol Bio
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 eetl. kaneel
  • Snuifje zout

Bereiding

  1. Hak de noten fijn en meng ze met de havervlokken en suiker(vervanger) in een grote mengkom.
  2. Voeg de appelmoes en het vanille-extract toe & zet de boter een minuutje in de microgolfoven tot ze volledig gesmolten is. Voeg ook de boter toe aan de mengkom en meng alles goed door.
  3. Doe finaal de kaneel en het snuifje zout erbij en roer een laatste keer goed door zodat alle smaken gelijk verdeeld zijn.
  4. Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier en zorg ervoor dat het overal even dik verspreid ligt. Zet de bakplaat 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden en schep na 10 minuten alles om met een spatel.
  5. Haal de bakplaat uit de oven en laat de granola volledig afkoelen. Bewaar in een luchtdichte doos voor minimum 10-14 dagen.

De granola blijft minimum 10 dagen goed indien hij bewaard wordt in een luchtdichte doos

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie