Chocopasta

Beschrijving

Aantal personen

10

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

62

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 200 ml melk
  • 120 g chocolade 85% cacaogehalte
  • 40 g Pure Via Kristalkorrel
  • 250 g boter of margarine, in kleine blokjes gesneden en op kamertemperatuur

Bereiding

  • Doe de melk, chocolade en Pure Via in een pan met dikke bodem en verwarm op een zacht vuur tot de chocolade gesmolten is.
  • Roer de chocolade stevig door en verwijder van het vuur.
  • Voeg er onmiddellijk de blokjes malse boter bij en pureer met een handmixer tot een glad geheel.
  • Doe de chocopasta in een propere bokaal en laat verder afkoelen.
  • Dek goed af en laat 1 nacht verder opstijven in de koelkast. Bewaar in de koelkast.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook