Aardbei-frambozenconfituur

Aardbei-frambozen confituur

Beschrijving

Aantal personen

50

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

--

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 1 zakje Pec (natuurlijk geleermiddel op basis van pectine)
  • 480g Pure Via Kristalkorrel
  • 500g aardbeien
  • 500g frambozen

Bereiding

  • Spoel de rode vruchten voorzichtig af en laat het fruit goed uitlekken in een vergiet.
  • Haal dan de steeltjes van de aardbeien en snij ze in 2.
  • Meng geleidelijk 1 zakje Pec met het fruit en breng aan de kook.
  • Wanneer de mengeling begint te koken, voegt u langzaam de Pure Via Kristalkorrel toe.
  • Als u 1 minuut lang ononderbroken kookbelletjes ziet, dan is de aardbei-frambozenconfituur klaar.
  • Giet de confituur terwijl die nog heet is in propere glazen bokalen.
  • Sluit de bokalen goed af en zet ze omgedraaid om af te koelen, zodat ze zich luchtdicht trekken.
  • Let wel: deze confituur is slechts enkele dagen houdbaar in de koelkast.
Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook