Aardbei-frambozenconfituur

Aardbei-frambozen confituur

Beschrijving

Aantal personen

50

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

--

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 1 zakje Pec (natuurlijk geleermiddel op basis van pectine)
  • 480g Pure Via Kristalkorrel
  • 500g aardbeien
  • 500g frambozen

Bereiding

  • Spoel de rode vruchten voorzichtig af en laat het fruit goed uitlekken in een vergiet.
  • Haal dan de steeltjes van de aardbeien en snij ze in 2.
  • Meng geleidelijk 1 zakje Pec met het fruit en breng aan de kook.
  • Wanneer de mengeling begint te koken, voegt u langzaam de Pure Via Kristalkorrel toe.
  • Als u 1 minuut lang ononderbroken kookbelletjes ziet, dan is de aardbei-frambozenconfituur klaar.
  • Giet de confituur terwijl die nog heet is in propere glazen bokalen.
  • Sluit de bokalen goed af en zet ze omgedraaid om af te koelen, zodat ze zich luchtdicht trekken.
  • Let wel: deze confituur is slechts enkele dagen houdbaar in de koelkast.
Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie