Superlichte koffiemousse

Superlichte koffiemousse

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

-

Beoordeling
Product Pure Via poeder

Ingrediënten:

  • 5 cl warm water
  • 2 eetlepels oploskoffie
  • 2 blaadjes gelatine
  • 25 cl vloeibare room 
  • 3 eiwitten
  • 2 eetlepels Pure Via poeder

Bereiding

  • Laat de blaadjes gelatine weken in een kom met koud water.
  • Meng het warm water met de oploskoffie en voeg er de uitgeknepen blaadjes gelatine aan toe. 
  • Roer goed totdat ze volledig opgelost zijn. 
  • Klop de gekoelde room tot stevige slagroom en meng er vervolgens het Pure Via poeder onder. 
  • Schep de opgeklopte room voorzichtig onder de koffie. 
  • Klop daarna de eiwitten met een snufje zout op tot stijve pieken. 
  • Spatel de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het koffiemengsel en verdeel dit over tassen of glazen. 
  • Laat minstens 3 uur koelen in de koelkast voor u ze serveert.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie