Gekarameliseerde varkensribbetjes met citroen en sesamzaadjes
Ingrediënten:
- 1kg varkensribbetjes
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- 4 takjes tijm
- 3 eetlepels olijfolie
- het sap van 1 citroen
- Fleur de sel
- Peper van de molen
- 2 eetlepels Pure Via Agavesiroop
Bereiding
- Snijd de varkensribbetjes in 4 gelijke stukken en leg ze in een grote ovenschotel.
- Meng de Pure Via Agavesiroop met de olijfolie en het citroensap.
- Kruid met peper en zout, strooi er de sesamzaadjes en de tijm over en meng goed.
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Bak de varkensribbetjes gedurende 45 minuten in de oven en bedruip ze geregeld met de marinade.
- Serveer ze heel warm met een gemengde salade en kerstomaatjes.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook