Praliné pudding

Beschrijving

Aantal personen

8

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

-

Beoordeling
Product Pure Via sticks

Ingrediënten:

  • 50g puddingpoeder
  • 750ml amandel-hazelnootmelk
  • 6 Pure Via sticks

Bereiding

  • Neem een steelpannetje en warm hier 650ml amandel-hazelnootmelk in op.
  • Aan de rest van de amandel-hazelnootmelk voeg je het puddingpoeder en de Pure Via sticks toe. Roer onder elkaar.
  • Wanneer de melk kookt, giet je dat er bij. Roer stevig tot de praliné pudding opnieuw kookt.
  • Verdeel de praliné pudding in potjes.
  • Laat afkoelen in de koelkast.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie