Brownies met pecannoten

Beschrijving

Aantal personen

6

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

000

Beoordeling
Product Pure Via Patisserie

Ingrediƫnten:

  • 120 g boter
  • 120 g Pure Via Patisserie
  • 2 eieren
  • 60 g bloem
  • 120 g pure chocolade 70%
  • 75 g pecannoten

Bereiding

  • Rooster de pecannoten gedurende 10 minuten in de oven op 160°C. Laat ze afkoelen en hak ze grof.
  • Laat de chocolade smelten (liefst au bain-marie).
  • Snijd de boter in stukjes, laat ze smelten en roer.
  • Voeg de Pure Via Patisserie toe. Voeg daarna ook de eieren toe, meng en voeg de bloem toe.
  • Meng tot een homogeen beslag en giet er dan de warme gesmolten pure chocolade bij.
  • Voeg de gehakte noten toe.
  • Verwarm de oven voor op 170°C. Giet het beslag in een ovenschaal of een bakvorm. Zet in de oven en bak het geheel gedurende een twintigtal minuten.
  • Laat afkoelen alvorens te serveren.

 

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie