Brownies met pecannoten

Beschrijving

Aantal personen

6

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

000

Beoordeling
Product

Ingrediƫnten:

  • 120 g boter
  • 120 g Pure Via Patisserie
  • 2 eieren
  • 60 g bloem
  • 120 g pure chocolade 70%
  • 75 g pecannoten

Bereiding

  • Rooster de pecannoten gedurende 10 minuten in de oven op 160°C. Laat ze afkoelen en hak ze grof.
  • Laat de chocolade smelten (liefst au bain-marie).
  • Snijd de boter in stukjes, laat ze smelten en roer.
  • Voeg de Pure Via Patisserie toe. Voeg daarna ook de eieren toe, meng en voeg de bloem toe.
  • Meng tot een homogeen beslag en giet er dan de warme gesmolten pure chocolade bij.
  • Voeg de gehakte noten toe.
  • Verwarm de oven voor op 170°C. Giet het beslag in een ovenschaal of een bakvorm. Zet in de oven en bak het geheel gedurende een twintigtal minuten.
  • Laat afkoelen alvorens te serveren.

 

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook