Chocoladecakejes

Beschrijving

Aantal personen

9

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

360

Beoordeling
Product Pure Via Patisserie

Ingrediënten:

  • 125 g hazelnootpoeder
  • 125 g pure chocolade
  • 125 g lichtgezouten boter
  • 125 g Pure Via Patisserie
  • 4 eieren
  • 100 g melkchocoladedruppels
  • Boter voor de muffinvorm

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster het hazelnootpoeder in een pan zonder vetstof en houd het apart. Smelt de chocolade en de boter au bain-marie.
  2. Scheid de eieren. Neem de pan van het vuur en voeg de eigelen samen met de helft van Pure Via Patisserie toe aan de chocolade en meng goed. Voeg daarna het hazelnootpoeder toe en meng opnieuw. Klop de eiwitten tot sneeuw en voeg de rest van de Pure Via Patisserie toe. Roer de opgeklopte eiwitten voorzichtig in drie keer onder het chocolademengsel. Voeg tot slot de melkchocoladedruppels toe.
  3. Beboter de muffinvormen en giet het mengsel erin. Bak gedurende 30 tot 35 minuten in de oven. Haal de cakejes uit de oven en laat ze afkoelen.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie