Abrikozen blondies

Beschrijving

Aantal personen

6

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Patisserie

Ingrediënten:

  • 275 g bakmargarine
  • 180 Pure Via Patisserie
  • 50 g maiszetmeel
  • 100 ml water
  • 3 abrikozen ontpit
  • 50 gr amandelmeel
  • 250 gr patisseriebloem
  • 1/2 tl bakpoeder
  • 1/2 tl zout
  • 175 gram abrikozen in kleine stukjes
  • 3 el abrikozenconfituur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtstand).
  2. Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar in een grote mengkom.
  3. Mix de 3 abrikozen met het water tot een gladde coulis en smelt de bakmargarine op een laag vuur.
  4. Meng de 175 g abrikozen in blokjes onder de droge ingrediënten.
  5. Giet de gesmolten bakmargarine en abrikozencoulis erbij en meng tot een beslag.
  6. Smeer een bakvorm van 25 x 30 cm in en bestrooi met bloem.
  7. Verdeel het beslag en zet 25 à 30 min in de oven.
  8. Laat afkoelen, en besmeer met abrikozenconfituur net voor het opeten. Smakelijk!

 

 

Dit recept kwam tot stand dankzij een heerlijke samenwerking met Toos Plant Based Food.

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie