Café brulot
Ingrediënten:
• Schil van 1 citroen (zeste)
• Schil van 1 sinaasappel (zeste)
• 2 à 4 kruidnagels (naargelang gewenste smaak)
• 2 kaneelstokjes
• 70 cl koffie
• 6 cl triple sec* (Cointreau, Grand Marnier, …)
• 4 klontjes Pure Via™
Decoratie:
• Sliertjes Sinaasappelschil
• Caloriearme slagroom
• 2 koffiepels triple sec
* Alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Drink met mate.
Bereiding
- Doe de 2 koffielepels triple sec samen met de slagroom in een kom en klop stijf. Dek de kom af en zet in de koelkast.
- Verhit de koffie in een pot op het vuur samen met de zeste van citroen en sinaasappel, de kruidnagel en het kaneel. Laat 3 minuten sudderen. Haal van het vuur en laat 15 minuten trekken.
- Zeef het mengsel door een fijne puntzeef en voeg de triple sec en Pure Via™ toe.
- Giet het mengsel in tassen en werk af met de slagroom.
* In vergelijking met een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook