Appeltjes in de oven
Ingrediënten:
• 1 appel per persoon
• 1 koffielepel poeder Pure Via™ OF 1 stick Pure Via™ per appel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C).
- Haal het klokhuis uit de appel, prik gaatjes in de schil met een vork en leg in een ovenschotel.
- Giet een glaasje water in de ovenschotel en laat een half uur garen in de oven.
- Haal uit de oven en giet de koffielepel poeder of 1 stick Pure Via™ in het hart van elke appel.
Tip van onze diëtiste
Appel is een goedkope fruitsoort met een variatie aan smaken en texturen. Daarom is ze geschikt in tal van culinaire bereidingen: rauw, in de oven, gepocheerd, in compote, gedroogd, …Bij het aperitief, als voorgerecht, bij een hoofdschotel, … de appel past zich moeiteloos aan. Er is elke dag wel een mogelijkheid om appel te integreren en dat helpt om de dagelijkse behoefte aan fruit in te vullen.
* In vergelijking met een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook