Pannenkoeken
Ingrediënten:
- 125 g bloem
- snuifje zout
- 1 volle eetlepel Pure Via Kristalkorrel
- 300 ml melk
- 2 eieren, op kamertemperatuur
- 1 eetlepel boter of margarine, gesmolten
- Zonnebloem- of arachideolie
Bereiding
- Zeef de bloem met het zout en de Pure Via in een kom en maak een kuiltje in het midden.
- Doe de eieren in het kuiltje en klop ze los met een paar eetlepels van de melk.
- Roer de bloem door de eieren en klop met de helft van de melk tot een gladde dikke massa.
- Roer er de rest van de melk door, dek af en laat minstens een uur in de koelkast rusten.
- Je kan dit beslag ook al een dag vooraf maken.
- Roer het beslag stevig door en verhit een pannenkoekenpan.
- Strijk de pan in met wat olie en giet een dun laagje beslag in de pan.
- Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin en serveer onmiddellijk.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook