Salade van zomerfruit in een infusie van citroenverbena

Salade van zomerfruit in een infusie van citroenverbena

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

65

Beoordeling
Product Pure Via klontjes

Ingrediënten:

  • 2 abrikozen
  • 2 witte perziken
  • 150 g frambozen
  • ½ l water
  • 5 takjes verse citroenverbena
  • 6 klontjes Pure Via

Bereiding

  • Spoel het fruit en dep het droog. Snijd de abrikozen en de perziken in dunne schijfjes.
  • Schik ze samen met de frambozen in glazen of kommetjes.
  • Giet het water en de Pure Via klontjes in een kookpot en laat het mengsel 5 minuten koken.
  • Neem de kookpot van het vuur, voeg de citroenverbena eraan toe en laat 20 minuten trekken.
  • Zeef dit sap en giet het lauw over het fruit. Laat 2 uur koelen in de koelkast zodat het geheel lekker fris smaakt.
Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie