Salade van zomerfruit in een infusie van citroenverbena
Ingrediënten:
- 2 abrikozen
- 2 witte perziken
- 150 g frambozen
- ½ l water
- 5 takjes verse citroenverbena
- 6 klontjes Pure Via
Bereiding
- Spoel het fruit en dep het droog. Snijd de abrikozen en de perziken in dunne schijfjes.
- Schik ze samen met de frambozen in glazen of kommetjes.
- Giet het water en de Pure Via klontjes in een kookpot en laat het mengsel 5 minuten koken.
- Neem de kookpot van het vuur, voeg de citroenverbena eraan toe en laat 20 minuten trekken.
- Zeef dit sap en giet het lauw over het fruit. Laat 2 uur koelen in de koelkast zodat het geheel lekker fris smaakt.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook