Rijstpap geïnfuseerd met munt
Ingrediënten:
- 1 liter magere melk
- 6 eetlepels rijst met een ronde korrel
- 3 theelepels Pure Via Agavesiroop & Stevia*
- 35g amandelschilfers
- 1 bosje verse munt
Bereiding
- Giet de melk in een pan en verwarm ze.
- Neem de pan van het vuur, voeg er de gewassen munt aan toe en laat 30 minuten trekken.
- Zeef de melk en voeg er de Pure Via Agavesiroop & Stevia* en de rijst aan toe.
- Zet op een zacht vuurtje en laat ongeveer 40 minuten koken tot de rijstkorrels goed gaar, maar vooral heel romig zijn.
- Let er wel op heel regelmatig te roeren.
- Rooster net voor het serveren de amandelschilfers in een droge pan en strooi ze over de afgekoelde rijstpap.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook