Tapiocaparels met kokosmelk

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Agavesiroop Bio

Ingrediënten:

  • 40g tapiocaparels
  • 15cl magere melk
  • 40cl kokosmelk
  • 150g verse frambozen
  • 1 eetlepel Pure Via Agavesiroop & Stevia*

Bereiding

  • Verwarm de melk en de kokosmelk samen met de Pure Via Agavesiroop en Stevia* in een pannetje. 
  • Voeg de tapiocaparels toe zodra het mengsel warm is en laat een twintigtal minuutjes koken op een heel zacht vuurtje tot de parels doorzichtig worden en het mengsel dik wordt. 
  • Neem de pan van het vuur en voeg heel voorizchtig de frambozen toe.
  • Verdeel daarna over glaasjes of kommetjes en zet ze 3 uur in de koelkast voor u ze serveert. 
Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie