Chocomoussetaart
Ingrediënten:
bodem:
- 125 dadels
- 150 g amandelen
- snufje zout
- 3 el cacaopoeder
- 2 el kokosrasp
- 2 el cashewboter
vulling:
- 475g kokosroom
- ¾ rijpe avocado
- 30g Pure Via Kristalkorrel
- 35g pure cacaopoeder
- 145g pure chocolade
Bereiding
- Maak de rauwe korst: blend de dadels kort in een food processor tot een smeuïge massa. Voeg daaraan de overige ingrediënten toe en blend opnieuw. Druk het deeg aan in een taartvorm en laat even opstijven in de koelkast of vriezer.
- Weeg de kokosroom af en smelt de pure chocolade au bain marie.
- Blend de avocado, met 30g Pure Via Kristalkorrel, het cacaopoeder, de kokosroom en de gesmolten chocolade in een food processor. Blend goed tot een homogene massa.
- Giet de vulling uit over de bodem en verdeel goed. Maak met een platte lepel golven in de vulling, zo creëer je reliëf in de taart.
- Laat de taart opstijven (minstens 4h), versier met fruit naar keuze en geniet!
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook