Brownies

Beschrijving

Aantal personen

12

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

304

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 225 g boter of margarine
  • 200 g chocolade 85% cacaogehalte
  • 50 g chocolade 70% cacaogehalte
  • 4 grote eieren, op kamertemperatuur
  • 80 g Pure Via Kristalkorrel
  • 150 g fijngemalen ongepelde amandelen
  • 2 afgestreken theelepels bakpoeder

Gebruik een siliconen bakvorm of bakpapier om extra vetstoffen te vermijden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 °C.
  • Bekleed een lage bakvorm (21 cm x 28 cm) met bakpapier.
  • Laat de boter en de chocolade op een heel zacht vuur smelten en vervolgens lichtjes afkoelen.
  • Roer de amandelen, Pure Via en het bakpoeder door elkaar.
  • Klop ondertussen de eieren heel luchtig gedurende een paar minuten.
  • Roer er de amandelen en gesmolten chocolade door en klop gedurende 1 minuut tot een mooi glad geheel.
  • Stort het deeg in de bakvorm en bak de brownies gedurende 18 minuten.
  • De binnenkant van de brownies moet nog een vochtige textuur hebben en mag zeker niet droog zijn.
  • Serveer warm of op kamertemperatuur.
  • Deze brownies zijn tevens glutenvrij.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie