Gekleurde verse kaas
Ingrediënten:
• 230 g verse kaas 0%
• 2 koffielepels Pure Via poeder
• 120 g frambozen
• 120 g braambessen
• 15 g gegrilde amandelen
Bereiding
- Meng in een kom de verse kaas en Pure Via poeder.
- Verdeel het mengsel gelijkmatig over vier glaasjes.
- Bedek telkens met 30 g frambozen en 30 g braambessen.
- Werk tot slot af met de gegrilde amandelen.
Tip van onze diëtiste
Dit gerecht is ideaal in glaasje als dessert of als grote portie bij het ontbijt of als tussendoortje. De combinatie van fruit en een licht zuivelproduct past perfect bij een evenwichtige en smakelijke voeding. Het is in een oogwenk klaar en u kan de vruchten aanpassen aan de seizoenen.
* In vergelijking met een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook