Haverkoekjes met rozijnen en chocolade
Ingrediënten:
Voor 12 koekjes:
• 2 eetlepels Pure Via™
• 75 g amandelpoeder
• 35 g bloem
• 40 g havervlokken
• 15 cl room met laag vetgehalte
• 35 g chocolade in brokjes gehakt
• 35 g rozijnen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng in een grote kom de Pure Via™, bloem, amandelpoeder en de havervlokken. Voeg vervolgens de room toe, de chocoladebrokjes en de rozijnen.
- Schik vervolgens met twee soeplepels hoopjes van dit deeg op een bakplaat bedekt met bakpapier. Zorg daarbij dat er voldoende ruimte tussen de hoopjes blijft omdat ze groter worden bij het bakken.
- Bak gedurende 25 minuten in de oven op 180°C.
- Laat ze afkoelen voor ze van het bakpapier te verwijderen.
Tip van de chef:
De koekjes kan je meerdere dagen bewaren in een hermetisch afgesloten doos op kamertemperatuur.
* In vergelijking met een recept op basis van suiker en niet-light producten.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook