Bevroren yoghurt met frambozen

Bevroren yoghurt met frambozen

Beschrijving

Aantal personen

4

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

244

Beoordeling
Product Pure Via Rietsuiker & Stevia*

Ingrediënten:

  • 300 g frambozen
  • 4 potjes Griekse yoghurt
  • 30 g Pure Via Rietsuiker & Stevia*
  • Het sap van 1 citroen

Bereiding

  • Spoel de frambozen kort met water.
  • Bedek een bord met huishoudfolie en schik de frambozen op het bord.
  • Plaats het bord met de frambozen minstens 2 uur in de diepvriezer tot het fruit helemaal bevroren is.
  • Plaats de 4 potjes yoghurt 30 minuten voor het serveren in het onderste vak van de diepvriezer.
  • Giet net voor het serveren de yoghurt, de Pure Via Rietsuiker & Stevia*, de bevroren frambozen en het citroensap in een blender en mix snel met korte stoten.
  • De bevroren yoghurt is redelijk snel klaar.
  • Verdeel het bevroren mengsel over schaaltjes en serveer onmiddellijk.
  • Wilt u een harder bevroren resultaat, plaats het geheel dan 30 minuten tot een uur voor het serveren in de diepvriezer.

(* ) Met steviolglycosiden

Terug naar overzicht met fruitige desserts en confituur met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook