Superlichte koffiemousse
Ingrediënten:
- 5 cl warm water
- 2 eetlepels oploskoffie
- 2 blaadjes gelatine
- 25 cl vloeibare room
- 3 eiwitten
- 2 eetlepels Pure Via poeder
Bereiding
- Laat de blaadjes gelatine weken in een kom met koud water.
- Meng het warm water met de oploskoffie en voeg er de uitgeknepen blaadjes gelatine aan toe.
- Roer goed totdat ze volledig opgelost zijn.
- Klop de gekoelde room tot stevige slagroom en meng er vervolgens het Pure Via poeder onder.
- Schep de opgeklopte room voorzichtig onder de koffie.
- Klop daarna de eiwitten met een snufje zout op tot stijve pieken.
- Spatel de opgeklopte eiwitten voorzichtig door het koffiemengsel en verdeel dit over tassen of glazen.
- Laat minstens 3 uur koelen in de koelkast voor u ze serveert.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook