Muffins met pure chocolade en frambozen

Beschrijving

Aantal personen

5

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 125 g yoghurt natuur
  • 3 eieren
  • 100 g Pure Via® Kristalkorrel
  • 230 g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 8 cl zonnebloemolie
  • 150 g pure chocolade
  • 125 g frambozen

 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Klop de yoghurt, de eieren en de Pure Via Kristalkorrel samen op in een kom.
  • Voeg de bloem en het bakpoeder toe, meng goed en werk er daarna de olie onder zodat u een mooi glad beslag krijgt.
  • Hak de chocolade in grove stukken en schep ze door het beslag.
  • Plaats papieren vormpjes in de holletjes van een muffinbakplaat en vul ze voor ¾ met het beslag.
  • Verdeel de frambozen over het beslag en plaats de bakplaat 20 tot 25 minuten in de oven.
  • Controleer de gaarheid door met een mes in een muffin te prikken.
  • Komt het lemmet er droog weer uit, dan zijn ze gaar.
  • Laat de muffins volledig afkoelen voor u ze serveert.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook