Muffins met pure chocolade en frambozen
Ingrediënten:
- 125 g yoghurt natuur
- 3 eieren
- 100 g Pure Via® Kristalkorrel
- 230 g bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 8 cl zonnebloemolie
- 150 g pure chocolade
- 125 g frambozen
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de yoghurt, de eieren en de Pure Via Kristalkorrel samen op in een kom.
- Voeg de bloem en het bakpoeder toe, meng goed en werk er daarna de olie onder zodat u een mooi glad beslag krijgt.
- Hak de chocolade in grove stukken en schep ze door het beslag.
- Plaats papieren vormpjes in de holletjes van een muffinbakplaat en vul ze voor ¾ met het beslag.
- Verdeel de frambozen over het beslag en plaats de bakplaat 20 tot 25 minuten in de oven.
- Controleer de gaarheid door met een mes in een muffin te prikken.
- Komt het lemmet er droog weer uit, dan zijn ze gaar.
- Laat de muffins volledig afkoelen voor u ze serveert.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook