Muffins met pure chocolade en frambozen

Beschrijving

Aantal personen

5

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Kristalkorrel

Ingrediënten:

  • 125 g yoghurt natuur
  • 3 eieren
  • 100 g Pure Via® Kristalkorrel
  • 230 g bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 8 cl zonnebloemolie
  • 150 g pure chocolade
  • 125 g frambozen

 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Klop de yoghurt, de eieren en de Pure Via Kristalkorrel samen op in een kom.
  • Voeg de bloem en het bakpoeder toe, meng goed en werk er daarna de olie onder zodat u een mooi glad beslag krijgt.
  • Hak de chocolade in grove stukken en schep ze door het beslag.
  • Plaats papieren vormpjes in de holletjes van een muffinbakplaat en vul ze voor ¾ met het beslag.
  • Verdeel de frambozen over het beslag en plaats de bakplaat 20 tot 25 minuten in de oven.
  • Controleer de gaarheid door met een mes in een muffin te prikken.
  • Komt het lemmet er droog weer uit, dan zijn ze gaar.
  • Laat de muffins volledig afkoelen voor u ze serveert.
Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie