Granola repen

Beschrijving

Aantal personen

15

Tijd

rating_2

Moeilijkheid

rating_1

kcal / portie

Beoordeling
Product Pure Via Patisserie

Ingrediënten:

Ingrediënten voor 20 granola repen:

  • 200g grove havermoutvlokken
  • 125g pindakaas (100% pinda’s)
  • 3 eiwitten
  • 40g kokosolie*
  • 40g Pure Via Patisserie
  • 100g amandelen
  • Snuifje zeezout
  • 50g kokosvlokken 

*De kokosolie kan je eventueel vervangen door drie grote eetlepels appelmoes

Bereiding

  1. Doe de havermoutvlokken in een kom. Smelt de kokosolie en voeg toe aan de havervlokken samen met de eiwitten en de pindakaas. Meng alles door.
  2. Voeg de Pure Via Patisserie toe en meng goed.
  3. Voeg de amandelen, zeezout en kokosvlokken toe en meng goed.
  4. Verdeel het mengsel over een bakvorm bekleed met bakpapier en bak in de oven op 180°C voor 15-20 minuten goudbruin.
  5. Laat afkoelen alvorens je ze in repen snijdt.

‘Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Kokerellen’

Terug naar overzicht met lichte bakrecepten met stevia*
Facebook

Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!

Pure Via op Facebook

Pure Via Patisserie

Pure Via Patisserie