Abrikozen blondies
Ingrediënten:
- 275 g bakmargarine
- 180 Pure Via Patisserie
- 50 g maiszetmeel
- 100 ml water
- 3 abrikozen ontpit
- 50 gr amandelmeel
- 250 gr patisseriebloem
- 1/2 tl bakpoeder
- 1/2 tl zout
- 175 gram abrikozen in kleine stukjes
- 3 el abrikozenconfituur
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtstand).
- Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar in een grote mengkom.
- Mix de 3 abrikozen met het water tot een gladde coulis en smelt de bakmargarine op een laag vuur.
- Meng de 175 g abrikozen in blokjes onder de droge ingrediënten.
- Giet de gesmolten bakmargarine en abrikozencoulis erbij en meng tot een beslag.
- Smeer een bakvorm van 25 x 30 cm in en bestrooi met bloem.
- Verdeel het beslag en zet 25 à 30 min in de oven.
- Laat afkoelen, en besmeer met abrikozenconfituur net voor het opeten. Smakelijk!
Dit recept kwam tot stand dankzij een heerlijke samenwerking met Toos Plant Based Food.
Facebook
Volg Pure Via op Facebook, en blijf steeds als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes, wedstrijden, en nog veel meer!
Pure Via op Facebook